Nyt Medlem

Er DU vores nye medlem ?

For, at komme i betragtning som medlem af WW2YANKS stiller vi nogle simple krav, nævnes kan bl.a.:…Som medlem kan optages enkeltpersoner eller familier, som kan udstille sig selv samt evt. køretøj(er) og materiel i amerikansk påklædning/udseende dvs. Civilist, WAC, Army, Navy og Airforce fra perioden 1942-1945.

 

…der stilles ingen krav til minimum alder eller udseende samt fysisk fremtoning, medlemmer under 18 år optages dog kun under forudsætning af, at forælder eller værge i forvejen er aktivt medlem af foreningen. Personer som ikke er fyldt 18 år og hvor forælder eller værge ikke i forvejen er aktivt medlem af foreningen, kan søge om medlemskab i det kalenderår de fylder 18 år.

…da vi i foreningen lægger meget stor vægt på fællesskabet og det sociale samvær, optages nye medlemmer kun ved anbefaling eller ved godkendelse af de eksisterende medlemmer….der må ved offentlige arrangementer og events ikke bæres synlige øreringe og piercinger etc. Eventuelle tatoveringer må ikke være synlige og skal kunne dækkes af din uniform.

Hvad kræver det af tid ?
Vores arrangementer foregår typisk i weekender og “sæsonen” er koncentreret i månederne fra Maj til August, udover de “officielle” arrangementer afholder vi en møde/hyggedag i løbet af foråret, her planlægger vi bl.a forårets- og sommerens arrangementer. Vi slutter “sæsonen” af med den årlige generalforsamling, som afholdes i starten af November måned.

Du afgør natuligvis selv hvor mange arrangementer du deltager i, vi forventer dog, at du som minimum deltager i et par stykker i løbet af en sæson.

Hvad koster det ?

 

Som medlem af WW2YANKS betaler du, et årligt kontingent på kr. 50,00 – dette beløb går til drift og vedligehold af vores Webhotel. Da et par stykker af foreningens medlemmer, råder over køretøjer fra 2. verdenskrig – og da et sådant køretøj ikke kører ret langt på literen – bidrages der derfor kollektivt, med et beskedent beløb til brændstof.Hvis ikke du allerede er i besidelse af en tidsrigtig uniform og udstyr, er det naturligvis noget du skal bruge nogle penge på. Hvor mange penge det drejer sig om varierer, alt afhængig af hvad og hvilken enhed du ønsker at portrættere. Vi står naturligvis til rådighed med hjælp og vejledning omkring køb af uniform, grej og udstyr.

Har dette vakt din interesse og ønsker du, at høre mere om foreningen, dens medlemmer og hvad vi ellers går og laver, så send os en besked Her, eller kig forbi ved de events og arrangementer vi deltager i (kig under “Events”).

VIGTIG INFO til potentielt nye medlemmer!
Før du sender din ansøgning om medlemskab vil vi bede dig læse foreningens vedtægter, som her

    Hvor hørte du om os?

    Har du noget udstyr eller uniform?