Never Forget

På denne side finder du “Roll of Honor´s” fra nogle af de enheder som aktivt deltog i D-Dag (Operation Overlord) og det efterfølgende “Battle of Normandy.

På de forskellige lister er navne, til dels rang og enhed på faldne amerikanske soldater, som betalte den højeste pris. For, at ære og bevare mindet om de mænd og kvinder som kæmpede og faldt for befrielsen af Europa under 2. verdenskrig, vil vi i WW2YANKS til enhver tid bestræbe os på, at optræde så korrekte som det er os muligt. Ære væres deres minde.

Registrerede faldne på Omaha Beach

(KIA eller DOW)

6, 7 og 8. juni 1944

Ligesom elleve andre små Virginia samfund, bidrog byen Bedford med et hold unge mænd til 29. Infantry Division, nærmere betegnet A kompagniet fra 116 Infanteri Regiment, i 29 Infanteri Division var der tradition for at samle unge mænd fra de små samfund i samme kompagni, da man mente at det ville styrke sammenholdet, da mange af dem havde kendt hinanden siden barneårene.

28 unge mænd fra Bedford, her i blandt to brødre deltog i den allierede landgang på Omaha Beach den 6. juni 1944, ved dagens slutning havde byen mistet 19 unge mænd som alle faldt i de første timer af D-Dag, yderligere tre mænd som gjorde tjeneste i andre kompagnier i 116 Infanteri Regiment mistede livet i Normandiet.

Bedfords befolkningstal var i 1944 på knap 3.200 og led dermed procentvis nationens sværeste tab på D-Dag. Bedford blev et symbol for de Virginia samfund – store som små – som leverede unge mænd til 29. Infanteri Division, som en symbolsk gestus besluttede den amerikanske kongres efter krigen at etablere The National D-Day Memorial i byen.

307th Airborne Engineer Battalion 325th Glider Infantry Regiment 505th Parachute Infantry Regiment
507th Parachute Infantry Regiment 508th Parachute Infantry Regiment

326th Airborne Engineer Battalion 401st Glider Infantry Regiment 501st Parachute Infantry Regiment
502nd Parachute Infantry Regiment 506th Parachute Infantry Regiment

Normandy Invasion

Medal of Honor Recipients

BARRETT, Carlton W. EHLERS, Walter D. KELLY, John D.
PEREGORY, Frank D. BUTTS, John E.COLE, Robert G.
MONTEITH, Jimmie W. Jr. PINDER, John J. Jr. DEGLOPPER, Charles N
DEFRANZO, Arthur F. OGDEN, Charles D. ROOSEVELT, Theodore Jr.