Nyheder

Her kan du læse om de seneste oplevelser vi har haft Med billeder og beskrivelse af eventet. Hvis du har billeder fra et event du var til og mødte os, må du meget gerne sende det til os eller sætte vores hashtag på når du lægger det på instagram #ww2yanks Herudover vil der være nogle generalle nyheder omkring vores gruppe.


Tweed Ride

En dejlig tur igennem Københavns gader, med en masse andre som elsker vintage og generalt tiden hvor man var gentleman osv. Turen gik fra Nytorv og rundt i København til vi holdte en picnic i H.C. Ørsteds parken. Herefter gik turen videre rundt til vores slut destination på Frederiksberg. Hvor den stod på mad, øl og forskellige præmier blev uddelt. Tak til Copenhagen Tweed for en skøn dag.

[Best_Wordpress_Gallery id=”29″ gal_title=”tweedride2019″]

Roskilde Airshow

Dejligt arrangement, hvor vi fik set en masse flotte fly, heriblandt en B17 (Sally B). Skabte en rigtig fed opstilling med os foran B17’en, når den var på jorden. Og sluttede af med en fed rundvisning inden i Sally B. Det var også tydeligt at gæsterne elskede det arrangement vi havde fået sat op omkring Sally B. Tak til Michael fra Roskilde Air show for et fedt arrangement, Tak til Christian Kerff for alt planlægningen og tak til Hans Jørgen for muligheden for at vi kunne slå lejer hos ham, mens det stod på.

[Best_Wordpress_Gallery id=”27″ gal_title=”roskildeAirShow2019″]

Tivoli Vintage Garden Party

En hyggelig dag i Tivoli, sammen med en masse vintage entusiaster, hvor den stod på picnic, små lege, musik og dans fra 1920’erne og frem til 1950’erne. Vi havde også fornøjelsen af at fylde et helt tog i den gamle rutschebane, som det ville have set ud i 1940’er med stor begejstring fra personalet i Tivoli og andre gæster. Tak til Tivoli for denne fantastiske begivenhed.


Mini Tweed Ride

Hyggelig tur hvor vi fik vist vores gamle cykler og Class A uniform, sammen med en masse andre i tidstypisk tøj. En hyggelig tur fra Nytorv i København og til Dyrehavsbakken langs strandvejen.


Egholm Museum

En dejlig dag i et smukt område hvor vi var fordi oplevelsesrejse firmaet cultures.dk havde lejet hele Egholm for at holde foredrag om rejsemål i Europa og Asien vedr. WW2 vi var der for at synliggøre hvordan man kunne se ud som Infanteri. Vi havde gratis adgang til Ole Falck’s ww2 udstilling og en tur i den tyske Halftrack fik vi også.