test feed facebook

ww2yanks.dk

WW2YANKS består af en flok entusiaster hvis fælles interesse er de amerikanske styrkers indsats i Europa under 2. verdenskrig. The WW2YANKS started with some friends - a Band of Friends ready to show and tell the world about those who fought for our Liberty! WW2YANKS est une association d´enthousiastes ayant un intérét commun concernant la présence et l´action des forces américaines en Europe durant la seconde guerre mondiale.
ww2yanks.dk
ww2yanks.dk
Nu da coronaen slipper taget i os stille og roligt, så er vi i ww2yanks.dk også begyndt at kigge fremad, vi har det sidste års tid holdt os til private træf lidt ude af offentlighedens lys, men stadig i respekt for Corona reglerne , har vi øvet,trænet og mødtes for at kunne opretteholde en tilfredsstillende standard når nu Danmark åbner op, og takket være en ihærdig indsats fra medlemmerne er det lykkedes til fulde, jeg vil nok sige at standarden er højnet og medlemmerne er mere skarpe end før krisen.
MEN vi mangler som altid lidt nye medlemmer, vi mangler både i infanteri og i HQ coy der er rigligt plads til et par nye, så jeg vil opfordre dig/jer til at skrive en lille historie omkring jer selv og jeres interesse, vi er pt lidt over 40 medlemmer spredt ud over hele landet, har i mødt os så ved i nogenlunde hvem vi er, hvis ikke så skriv !
ww2yanks.dk
ww2yanks.dk
Når i besøger amerikanske kirkegårde rundt i Europa, så har i måske undret jer over at der af og til ligger mønter på gravstene, det er ikke nogen der er lagt ved et tilfælde eller fordi nogen har ville give rejsepenge, forklaringerne er mange, men jeg fandt det billede der er lavet i forbindelse med memorial Day (dagen hvor man mindes de faldne), det beskriver meget godt det man kan opleve
ww2yanks.dk
ww2yanks.dk
I Pinsen deltog Yanks, i et mindre pinsetræf hos Panzermuseum East , sammen med Fronthistorisk Forening Danmark.

Der blev skudt lidt billeder, og film, takket været Kim Mätthi Leland https://www.facebook.com/kimcml og Klaus Messerschmidt Hjuler.

Trods dårligt vejr, har det været en god oplevelse, hos Panzermuseum East og vi kommer gerne igen.
ww2yanks.dk