test feed facebook

ww2yanks.dk

WW2YANKS består af en flok entusiaster hvis fælles interesse er de amerikanske styrkers indsats i Europa under 2. verdenskrig. The WW2YANKS started with some friends - a Band of Friends ready to show and tell the world about those who fought for our Liberty! WW2YANKS est une association d´enthousiastes ayant un intérét commun concernant la présence et l´action des forces américaines en Europe durant la seconde guerre mondiale.
ww2yanks.dk
ww2yanks.dk
Kom og besøg vores lejr, i Andelslandsbyen Nyvang, i den kommende weekend.

Yanks er igen at finde i Nyvang, sammen med flere danske reenactment foreninger, hvor vi gerne deler ud af vores viden omkring krigen fra 1939 til 1945, og hvor man blandt andet i Yanks lejr, kan prøve at søge efter nedgravet panserminer.

Kom og besøg Andelslandsbyen Nyvang i weekenden, og oplev det spændende program, over hele weekenden.

Foto: Heinrich John
ww2yanks.dk
ww2yanks.dk
Ses vi til Historiske Dage i Øksnehallen i weekenden?

Vi er der lørdag og søndag og viser frem.
ww2yanks.dk
ww2yanks.dk
In remembrance of Tom Sizemore. Rest In Peace, Sgt. Horvath.
ww2yanks.dk
Actually this is shot on DJI Avata, AND mavic mini 3. But you get the point. ;)0:00 Setting the scene / intro0:50 Let the war commence01:21 Trenches closeup0...