Historiske dage 2022

Historiske dage i Øksnehallen i Valby slog igen dørene op til deres arrangement efter Corona.
Det betød at arrangementet kunne foldes ud som normalt og alle grupper og foreninger kunne være med igen.
WW2Yanks var også med og vi fik vores plads lige udenfor hallen på pladsen sammen med Britterne og Dansk Militær Køretøjs Forening.
Vejret denne weekend var ideelt, ingen regn, sol, og 12-13 grader, så vi havde mulighed for at kunne lave en ideel opstilling af vores scenarier med biler m.m.
Vi startede tidlig lørdag morgen med at stille vores Jeeps op fra gruppen så vi kunne måle op hvor meget plads der var til alt udstyret.
Vi fik alt i alt lavet en motor opstilling og en kantine og et mobilt kontor med maskingeværs opsætning i front af vores udstilling.
Kl 10:00 blev publikum budt velkommen og der var stort fremmøde lige fra start.
Interessen for vores pæne store stand var stor , og publikum var meget spørge lystne og fik spurgt til både jeeps og udstyr.
Vi havde besøg pænt over hele dagen og det var utrolig hyggeligt og folks indgående spørgsmål til udstyr historie og uniformer m.m var en sand fornøjelse at besvare.
Omkring kl 16: 00 begyndte mængden af besøgende at tage af og vi blev enige om at begynde at pakke standen sammen og takke af for en travl og begivenheds rig dag, og vi var enige om at arrangementet var en stor succes.
Søndag havde vi igen en stand sat op, og på trods af et lidt dårligere vejr var dette ligeledes en god dag for eventet.
Jeg tror vi kan sige at Yanks har fået en fast plads i Historiske dags årlige event og vi gør en stor forskel på pladsen foran hallen.