Silkeborg bad

Atter engang var vi inviteret til Silkeborg, denne gang havde arrangørerne en overaskelse til os nyt sted, nyt koncept, men stadig omkring Silkeborg badet, vi ankom fredag aften og blev på feltmæssig maner vist ind i en skov, denne gang havde vi allieret os med to andre jyske US grupper, så vi fyldte med fire GMC lastbiler, ligeså mange jeeps og et hav af telte rigtig godt i skoven, den første nat oplevede vi massiv regn, dette fortog sig i løbet af lørdagen og lejeren begyndte at leve sit liv med madlavning, patruljer og publikum, vi følte os velbesøgt og var godt tilfredse lørdag aften, søndag stod vi op til tørvejr og nærmest en invasion af gæster som holdt til henover middag, hvor vi langsomt begyndte at pakke lejeren ned og drage hjemad, turen til Silkeborg var samtidig Headquater Boys første offentlige event, og det bestod gruppen med bravour, Silkeborg vi glæder os til næste år