Genåbning af Besættelsesmuseum Fyn

Vi var blevet inviteret til Fyn, for at være med til at genåbne besættelses museet efter Covid-19. Vi fik lov til at komme dagen før og sætte lejren op, hvilket gav en virkelig hyggelig stemning, især nu hvor det var længe siden vi havde set hinanden. Selv med en smule regn. På selve dagen, kom solen virkelig frem og vi fik en virkelig god dag, med mange glade gæster i det dejlige vejr. Vi fik vist forkellige typer ting frem som man ville se i en tilbage fra fronten, samt givet nogle køreture i vores jeeps. Og i blandt gæsterne kom også en gæst der selv havde været modstands mand under krigen, som også synes det var meget interessant både at se, lytte og fortælle. Alt i alt en dejlig tur, med mange glade gæster.

Morgenens lejr inden åbningen
Så samles der M1 Garand
På vej hjem til sjælland igen

Tak til Jens P. Sørvin (Formand Besættelsesmusum Fyn) for at ville have os med til denne genåbning.