test feed facebook

ww2yanks.dk

WW2YANKS består af en flok entusiaster hvis fælles interesse er de amerikanske styrkers indsats i Europa under 2. verdenskrig. The WW2YANKS started with some friends - a Band of Friends ready to show and tell the world about Them who fought for our Liberty! WW2YANKS est une association d´enthousiastes ayant un intérét commun concernant la présence et l´action des forces américaines en Europe durant la seconde guerre mondiale.
ww2yanks.dk
ww2yanks.dk
Fra alle os i WW2Yanks, til alle vores følgere.

Vi ønsker jer alle en glædelig jul, og et lykkebringende nytår, med store forhåbninger om, at vi kommer ud i det danske land og får mødt jer, i 2021.

From all of the members in WW2Yanks, to all of our followers.

Vi wish you all a very merry Christmas, and a happy new year. We have high hopes for 2021, and we sincerely hope that we'll be able to meet you, in the year to come.

WW2Yanks.
ww2yanks.dk
ww2yanks.dk
Yanks forventer at deltage. 😊
ww2yanks.dk
ww2yanks.dk
MÅ GERNE DELES

Ww2yanks.dk søger til vores nyoprettede HQCOY medlemmer, det er primært en udstillingsgruppe der er bygget op omkring køretøjer og udstyr fra 2 verdenskrig, vores krav er at du har en historisk interesse, er villig til at underkaste dig de gældende krav i vores vedtægter og at du har et godt humør, i den her enhed er historien og det sociale i højsædet, jeg/vi glæder os til at høre fra dig, skriv et par linier og spørg endelig løs.
P.t har vi tre enheder som vi arbejder på og som er vores grundpiller:
HQCOY/MEDIC/FIELDSURGERY
HQCOY/SIGNALCORPS/COMMUNICATION
HQCOY/MOTORPOOL
Brug kontaktformularen fra vores hjemmeside og mærk den HQCOY.
Kontakt@ww2yanks.dk
Mogens Lausen/ww2yanks.dk
MÅ GERNE DELES